Grensland orkest

op .

Grensland orkest

Het orkest is opgericht in 1993. Een groep muzikanten had het idee een orkest op te richten welke andere muziek zou brengen als de gebruikelijke orkesten in de direkte omgeving. Geen marsmuziek en geen klassieke muziekstukken.

Nog steeds zijn alle muzikanten vol enthousiame actief binnen het orkest. Veel verschillende muziekgenres worden ter gehore gebracht. Van de jazzwereld en de big band uitvoeringen naar de musical wereld. Via de Duitse egerländer en de Mexicaanse passie uiteindelijk weer eindigend bij de muziek uit de Nederlandse Night of the Proms. Kortom: Altijd verrassend !

Het orkest bestaat inmiddels uit ca. 25 leden afkomstig uit ‘s-Heerenberg en omgeving. Het wordt voor vele activiteiten geboekt, waarbij altijd een verrassend en verzorgd repertoire ten gehore wordt gebracht.

Grensland orkest

grenslandorkest.nl

locatie 11: Kilderseweg 19, hotel Ruimzicht

De adresgegevens hieronder zijn van Danny Krijgsman (Public Relations)

Naam: Danny Krijgsman
Adres: Plantsoensingel-Midden 27
Postcode: 7041 ZB
Plaats:  's-Heerenberg

Tel. prive: 0031 314 663721
Tel. mob.: 0031 6 53866943
E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Online bookmaker the UK whbonus.webs.com William Hill
http://bigtheme.net/wordpress
Сачак/Ламперия Прочети тук