Leo Peters

Geschreven door Mara op .

Leo Peters

Leo doet dit jaar voor het eerst mee aan de KunstWandelRoute, hij kan er zelf helaas niet bij zijn. Hij toont zijn keramiek in de etalage aan de 's Heerenbergseweg 5.

   

Leo Peters

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0314 652371

locatie 2: 's Heerenbergseweg 5, etalage Willemsen

 

foto's deelnemers

Geschreven door Mara op .

In 2019 staan 45 kunstenaars voor u klaar op 20 locaties. Hieronder een aantal van hun werken. Voor de complete lijst van deelnemers, meer informatie over hun werk en de plattegrond van de route kijkt u in het menu bij route of deelnemers.

Rien Koorevaar

Geschreven door Mara op .

Rien Koorevaar

Ik fotografeer al heel lang. Na het overlijden van mijn vrouw in 2015 ben ik mij intensiever bezig gaan houden met fotograferen. Cursussen gevolgd. Ben lid van de Fotobond en de Fotokring De Liemers. Het plezier van het fotograferen ligt in het veel bewuster omgaan met de omgeving en het verleggen van de focus op mijn binnenwereld naar de focus op de buitenwereld. Ik fotografeer alles wat los en vast zit. Mijn werk richt zich steeds meer op landschappen en documentair-achtige series".

 

Rien Koorevaar

026 3256334, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

https://www.werkaandemuur.nl/nl/beeldmaker/Rien-Koorevaar/32520

locatie 17: Ettemastraat 3, protestantse kerk

Mieke Groot

Geschreven door Mara op .

eke Groot

Mieke Groot Begonnen met aquarel schilderen. Maar al gauw overgestapt naar acryl. In vrolijke kleuren zijn het schilderijen met bloemen, dieren, landschappen en abstract en gemengde technieken. Is één van de 10 genomineerden geweest voor de Gelderlander kunstprijs Zevenaar. Geëxposeerd in o.a. Doesburg, Cultuurhuus Babberich, Schouwburg Nijmegen, Droostaete Duiven, Liemerije Zevenaar, Brede blik op kunst Giesbeek, Kunst en Kunstig Zeddam, Meulenvelden Didam en Kunstwandelroute Zeddam (nu voor de vijfde keer).

 

Mieke Groot 

Molenhoek 13, 6942 EW Didam

0316 227572, 06 14659873

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., http://bgbianca91.wix.com/miekegrootsimons

locatie 1: Varwijkplein 25, dorpshuis

Online bookmaker the UK whbonus.webs.com William Hill
http://bigtheme.net/wordpress
Сачак/Ламперия Прочети тук