De Ank art en designtuinen nieuwe locatie voor exposities KWR

Geschreven door Mara op .

De route voor 2016 is bijna helemaal rond. Dit jaar lopen we de KunstWandelRoute eens een keer andersom. Met De Ank - art & design tuinen groencentrum als nieuwe expositielocatie en tevens als nr 1 en 2 op de route. U vindt de art & desing tuinen aan de Oude Doetinchemseweg 48 in Zeddam.

 

We zijn erg blij met de prachtige locatie die De Ank ons biedt. De oprijlaan naar het kantoor is groen en het pand bied een prachtige aanblik. Over de tegels in het water kunnen we naar binnen. De rustige ingerichte hal en spreekkamer binnen bieden plaats aan kunstenaars wiens werk droog moet staan, maar buiten vinden we nog meer mooie plekjes. Er is een beukenhaag die nu nog bruin, maar met pinksteren hopelijk mooi groen is.

 

 

 

 

 

 De siertuin van de Ank vormt locatie 2 op onze route. De tuin straalt rust uit en is prachtig aangelegd, hier kunnen we een groot aantal kunstenaars kwijt wiens werk goed uit zal komen tegen de gevarieerde natuurlijke achtergrond. Jan Kuster, eigenaar van De Ank, heeft zelf vorig jaar ook landschapskunst geleverd voor de KunstWandelRoute. Toen niet op zijn eigen locatie, maar op de 7-sprong in het dorp. Dit jaar zijn de bezoekers dus welkom in zijn eigen tuinen. “Als het mooi weer is loop je hier zo heerlijk weg” vertelt Jan Kuster. Jan Kuster heeft het grondstuk waar de kwekerij en siertuin gevestigd is 11 jaar geleden gekocht en het is nog lang niet allemaal bebouwd of beplant. “Er zijn hier zo veel mooie hoekjes en we kunnen hier ook goed nieuwe dingen proberen met planten, houtwerk en combinaties. Dat is genieten” besluit Jan.

Het idee van de KunstWandelRoute is dat de bezoekers op elke locatie aan de route kunt starten. Bij de Ank is voldoende parkeerplek om de ronde te beginnen. Maar ook bij Molen de Volharding, op het Varwijkplein of bij B&B de Hoeve is ruime parkeergelegeheid. Ook op de fiets of met de auto biedt de KunstWandelRoute een mooie rondgang door het dorp met onderweg diverse terrasjes en gezellige restaurants om er een echt dagje uit van te maken. Wij wensen u veel plezier op uw rondje door ons prachte dorp.

Er is nog plaats voor meer kunstenaars, vooral ook voor ruimtelijk en beeldend werk. Wilt u zelf exposeren tijdens de pinksterdagen in Zeddam? Neem dan voor 1 maart contact op met Hennie den Ouden op 0314-651567 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Online bookmaker the UK whbonus.webs.com William Hill
http://bigtheme.net/wordpress
Сачак/Ламперия Прочети тук