de Beeldentuin van Hosdé Tervoert

Geschreven door Mara op .

De route van de KunstWandelRoute is bekend en te vinden op deze website. We tonen dit jaar kunstwerken van een vijftigtal kunstenaars. Schilderijen, beeldhouwwerken, keramiek, tegeltableaus, sieraden, handwerken, glazen voorwerpen, taalkunst en bloemsierstukken, je vindt het allemaal. De route loopt langs 20 locaties, dit jaar een nieuwe wandelrichting met een aantal nieuwe locaties.

Een van de nieuwe locaties die dit jaar te bezoeken is, is te vinden op nummer 3. De beeldentuin en het atelier van Hosdé Tervoert (ingang via Oude Doetinchemseweg 42A). In de beeldentuin diverse mooie beelde. In het atelier veel keramische kunst van Hosdé en haar medecursisten. Ze zitten in het tweede jaar van de keramiekopleiding in Gouda. Van de eerste gedraaide kopjes tot wel 18 theepotten worden getoond. Ook diverse hand vorm opdrachten zoals cilinders, bollen, schalen en bouwwerken. Genoeg om het nieuwe atelier van Hosdé mee te vullen. Na een jaar van klussen is de KunstWandelRoute ook de officiële opening van haar atelier.

     

Een leuk artikel over de KunstWandelRoute en de beeldentuin van Hosdé door Joke Burink van het Montferland Journaal vind je hier:

"Montferlands openlucht- museum met Pinksteren"

Online bookmaker the UK whbonus.webs.com William Hill
http://bigtheme.net/wordpress
Сачак/Ламперия Прочети тук